Notranja opremastanovanjske hiše Lj-Rudnik

V podjetju smo izvedli celoten projekt stanovanjske hiše z interierjem in skreirali moderen, odprt prostor z dodano vrednostjo. Posvetili smo se tako detajlom kot celotnemu ambientu stanovanja.

Pritlični del je zasnovan v smislu dominantnega dnevnega prostora, ki postopoma prehaja v pravokotno postavljene servisne prostore in sanitarije. Postavitev zagotavlja intimnost in odprtost hkrati, v nadstropje pa nas popeljejo stopnice, ki se zlivajo s pohištvenim elementom domiselnih rešitev. Minimalistične linije opreme smo obogatili s toplino tikovega furnirja, talnimi oblogami, sedežnim pohištvom in ostalimi malenkostmi, ki iz prostora ustvarijo dom.

V sodelovanju s Klun-ambienti: Jure Janžekovič, Robert Klun, udia

sodoben interier dnevnega prostora s kuhinjo moderen ambient oprema po meri trendovska kopalnica (notranja oprema kopalnice) - izberi eno interier kopalniške opreme

Vam je všeč kar vidite?

V Qstudiu smo venomer zainteresirani za nove, navdihujoče projekte in enkratne ljudi s katerimi lahko sodelujemo. Če imate tovrsten projekt v mislih in vam mi lahko pomagamo pri njegovi uresničitvi, nas prosimo kontaktirajte in vzeli si bomo čas za pogovor.

Kontaktirajte nas še danes.